www.icurl.nlwww.icurl.nl
   Het oudste systeem op de markt: de rolletjes-methode.
Nadeel van dit systeem is dat door de vorm van de rolletjes de puntjes van de wimpers als het ware naar binnen krullen, waardoor je nooit de maximale lengte van de wimpers ziet.
Bij stuggere wimperhaartjes blijven deze onvoldoende kleven aan het rolletje, waardoor er een risico bestaat dat niet alle haartjes in de juiste vorm meegekruld worden.


Een nieuwer systeem werkt met schildjes. De wimper wordt vanaf de haarwortel gelift. Een nadeel hiervan is dat alle haartjes één voor één op het schildje gelijmd moeten worden. Dit is een arbeidsintensief proces en dus ook kostbaar. Na het permanenten moeten de haartjes weer los gemaakt worden, waardoor er kans op beschadiging is.


Een vergelijkbaar kliksysteem (op het eerste gezicht).
Het belangrijkste verschil is de ronding van de krul. Waarbij iCurl® de wimpers in een hoek van 60 graden gezet worden, wordt bij dit kliksysteem de wimpers in een hoek van 90 graden gezet, waardoor de krul minder natuurlijk overkomt.

 


rolletjes-methode

schildjes
 

kliksysteem

 
 
De vergelijking (HQ)
 

 

Wij raden het gebruik van Mozilla Firefox als browser aan t.b.v van  (o.a) de snelheid, veiligheid en content van de website uw apparatuur.
 

USER POLICY

   

 

Sitemap