www.icurl.nlwww.icurl.nlwww.icurl.nlwww.icurl.nlwww.icurl.nl
   


Zij kijken of er medische redenen zijn om de behandeling niet plaats te laten vinden. Ook zal ze je uitleggen wat je allemaal kunt verwachten.

De schoonheidsspecialiste begint door het juiste maat klemmetje voor je uit te zoeken. Ze let hierbij op de lengte van de wimpers en de grootte van je ogen. Daarna dekt ze de onderwimpers toe en beschermt ze het boven-ooglid. Ze brengt een dun laagje permanent vloeistof aan en plaatst het op je oog, zo dicht mogelijk tegen de haargrens aan.

Voorzichtig schuift ze het 'rekje' omhoog, Ze klikt dit vast zodat je haartjes in eén keer op de juiste plaats komen te liggen en bedekt worden met de permanent vloeistof. Dit blijft 5 tot 8 minuten zitten. Daarna haalt ze het klemmetje los en verwijdert ze de overtollige vloeistof.

Vervolgens brengt ze de setting lotion aan op het klemmetje en schuift deze weer over je wimpers heen. Dit blijft 8 minuten zitten. Nadat ze de klemmetje losgemaakt heeft en de wimpers gereinigd heeft, brengt ze als laatste nog een laagje Dream Lash Multi-Active Lash Serum aan.

Hoe lang je plezier zal hebben van je resultaat is afhankelijk van een aantal zaken. De dikte en stugheid van de wimperharen, maar natuurlijk ook van hoe je je wimpers onderhoudt.

Veiligheid staat bij ons ook voorop. Daarom zal de schoonheids-specialiste vóór de behandeling bespreken of er nog medische klachten zijn.
 
 

 

  In een aantal gevallen is het niet mogelijk om iCurl® toe te passen. bijvoorbeeld alopecia of chemotherapie, conjunctivitus (pus, rode ogen) of bindvliesontsteking.

Gedurende de eerste 24 uren na de iCurl® behandeling moet je je wimpers droog houden en geen mascara gebruiken.
Gebruik ook geen waterproof mascara omdat deze slechte invloed hebben op de hechting van uw iCurl®. Gebruik er één op waterbasis.

De levensduur van de menselijke wimpers bedraagt circa 100 dagen en daarna vallen ze uit. Herhaal de behandeling iedere 2 maanden om het optimale resultaat ook te bebouden.

Wil je je wimpers ook laten verven, ga dan een dag of 4 voordat je je iCurl® laat zetten bij je schoonheidsspecialiste langs.
Net als bij de kapper is het tegelijkertijd verven en permanenten niet echt bevorderlijk voor de gezondheid van je wimpers en bovendien kan het ook het effect verkorten.


Instructiefolder (demonstratie)
 
   
 
Wij raden het gebruik van Mozilla Firefox als browser aan t.b.v van  (o.a) de snelheid, veiligheid en content van de website uw apparatuur.
 

USER POLICY

   

 

Sitemap