Reviews

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen
Laat je horen via het contactformulier op onze website. Hieronder enkele reacties van onze salons en klanten.

“Ik heb het vorige week laten doen. Ik moet wel zeggen dat ik het een beetje eng vond, die permanent vloeistof zo vlakbij mijn ogen. Maar na uitleg van mijn schoonheidsspecialiste durfde ik het toch aan. Ik moet zeggen dat ik toch wel blij ben met het resultaat. Ik ga volgende week op vakantie maar mijn wimperkruller blijft thuis!”
Jacqueline

“Ik ben onlangs de behandeling ondergaan bij Beauty Inn. Meerdere methodes die ik al had uitgeprobeerd maar deze overtreft ze allemaal. Het is snel: binnen 30 minuten klaar. Goedkoop en mooi, wat wil je nog meer!? Beetje mascara op de gelifte wimpers en klaar.. eindelijk af van die eindeloze wimpertang. Een echte aanrader dus.”
Tamara

“De wimperkrultang en zelfs de supermooie LVL werkte bij mij niet bevredigend. Naar nu, na een maand geleden de iCurl te hebben ondergaan, heb ik nog steeds mooie, gekrulde wimpers. Ik heb alleen mascara nodig om dit te accentueren. Voordat ik over enkele weken op vakantie ga, doe ik het nogmaals! Helemaal top en echt een aanrader voor iedereen.”
Vreneli

“Ik ben schoonheidsspecialiste en wij hebben sindskort de iCurl behandeling in onze salon. Deze bevalt heel goed. Wat een verschil met het vorige merk waar we mee werkten! Makkelijker, sneller en veel goedkoper. Dus makkelijker te verkopen. Het is erg leuk dat de klanten nu veel meer tevreden zijn.”
Elly de Cocq

“Vorige week heb ik mijn wimpers laten krullen bij Beauty Inn in Nieuwegein. Ik had nooit verwacht dat het zo’n effect zou hebben. En ik heb niet eens zulke lange wimpers, maar nu zie je ze veel beter. Ik ga mijn dochter dit kado doen voor de vakantie. Vind het super.”
Willy Sunter